Telefoane

Schimbarea telefonului de Black Friday

Black Friday a ajuns sa fie un eveniment din ce in ce mai semnificativ pentru o mare parte dintre oameni. Daca vrei sa iti cumperi fie un electrocasnic, un telefon, fie niste gadget-uri, de multe ori tindem sa asteptam pana la Black Friday ca sa beneficiem de extra reducerile care vor fi. Suntem bombardati de reclame in ceea ce priveste Black Friday care este cea mai mare reducere din an, dar ai urmarit vreodata un produs mai mult timp si la Black Friday sa observi ca reducerea era doar de…100 lei? Ei bine, se pare ca aceasta este extra reducerea care se intelege din sutele de reclame care sunt difuzate in acea perioada. 

Daca vrei sa iti cumperi un produs care este mai scump, cum ar fi un electrocasnic sau un telefon performant, te vei bucura la orice reducere, dar acum vine intrebarea: se merita sa astept mai mult timp pana la Black Friday pentru a-mi cumpara un Iphone 7? Depinde. Daca ai mare nevoie de telefon, in sensul ca vechiul tau telefon s-a stricat si nu mai este functional si nu ai altul care sa il inlocuiasca, nu cred ca se merita sa astepti o perioada mai lunga de timp pentru a beneficia de o “extra reducere” de 100 lei, asa ca mai bine ai incepe sa cauti telefoane. Dar daca nu ai urgenta nevoie de un telefon nou, eu zic sa astepti pana la Black Friday, dar nu cu mainile in sani, ci urmarind constant Iphone 7 pe care vrei sa ti-l cumperi sau oricare alt produs, ca sa vezi adevarata reducere. Pentru ca de Black Friday se taie pretul mare si se adauga un pret mult mai redus, iar daca nu urmaresti constant produsul te vei bucura foarte tare, dar daca il urmaresti vei observa ca este o reducere nesemnificativa. Dar pentru unele persoane chiar si aceea reducere mica poate sa fie semnificativa in cazul in care pretul produsului este exact la limita bugetului lor, iar cu banii economisti pot de exemplu sa iti cumpere o folie pentru Iphone 7, pentru a nu fi nevoiti sa mai cheluiasca bani si pentru o eventuala inlocuire a sticla la Iphone 7.

Si la reducere vor fi produsele pe care companiile le au de prea mult timp in stoc si vor sa scape de ele, ceea ce inseamna ca daca Iphone 7 pe parcursul anului s-a vandut foarte bine, exista sanse destul de mici ca e Black Friday sa aiba o reducere.

Prin urmare, Black Friday nu este un eveniment in care reducerile sunt atat de mari, de aceea daca ai posibilitatea, urmareste produsul pe care ti-l doresti o perioada de timp ca sa te convingi ca de fapt “extra reducerea” nu este un extra. 

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close