Din minte

O zi de examen (part 2)

…continuare

Se face sfertul de ora trecut peste si jumate, iar tu inca zgarmi in punga cu ciorapi. Nu stiu cum se potriveste, dar exact in ziua unui exemen parca nu-ti mai place nici o pereche. Nu ca ai avea cine stie ce super-perechi cumparate de la Nike, dar pur si simplu nici una nu e pe gustul tau.

Intr-un final, cu ciorapii pe umar, pornesti in cautarea hainelor. Tricoul e exact unde l-ai lasat, pe televizorul din sufragerie. Pantalonii sunt si ei nemiscati din cutia unde tii aspiratorul. Cureaua e de negasit, insa nu e o mare paguba. Probabil ca ai pierdut-o la poker cu baietii, dar ai destule pe cap ca sa-ti mai aduci aminte. Urmeaza procesul de imbracare.

Ora sase. Golul din stomac isi face simtita prezenta printr-un griortait enervant. Degeaba dai buzna la frigider. Nu foamea te cheama, ci mai degraba sentimentul ca o sa clachezi rau de tot la examenul de finante. Cu chiu, cu vai, arunci doua felii de paine pe gat si bei o cana de ceai. Dupa betia de aseara era necesara o astfel de masa consistenta.

Si zece. Greul de-abia incepe. Ai si tu o singura ora din viata cand vrei sa inveti ceva si nu ai de pe ce. Tare trist trebuie sa fie atunci cand iti moare si ultima picatura de vointa. Resemnat de faptul ca trebuie sa freci menta in urmatoarele 50 de minute in care pur si simplu nu ai ce face, incerci sa te relaxezi. Usor de zis, greu de facut. Pai nu era mai bine sa fi stat acasa si sa fi invatat din timp? Dar unde mai era toata distractia? Afisand o fata puternic dezamagita, ochii iti zboara intr-un colt al sufrageriei. Ceva metalic stralucea pe jos. Era cureaua.

va urma…

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Check Also

Close
Close