Din minte

O zi de examen (part 1)

Te trezesti buimac la ora patru dimineata. Alarma de la mobil suna incontinuu, iar tie iti vine sa-ti bagi si sa-ti scoti pentru ca nu gasesti afurisitul de aparat. Aseara erai prea beat pentru a mai stii unde l-ai pus. Intr-un final te dai jos din pat si calci direct pe el. Pentru ca esti prea somnoros si inca ametit, nu ai rabdarea necesara de a apasa pe butoane. Dai cu el de perete cu toata forta pentru a-l face sa se opreasca.

Te duci la baie sa te speli pe fata. La robinet curge apa murdara din cauza tevilor antice si de demult. Nu-ti pasa. Daca te intrebi ce poate fi mai rau de atat, inseamna ca e bine. Ziua de-abia incepe.

Ca in fiecare luni, se instaleaza nelipsitul sentiment de sictir. Fiind primul tau examen din sesiune, te gandesti sa faci o figura cat mai buna. Pe cine dracu incerci sa pacalesti? Nu te pricepi deloc la economie si nici macar nu stii cu ce se mananca finantele.

Ora cinci fix. Se instaleaza si sentimentul de panica. Cam tarziu, insa oricand bine-venit. Manual nu ai. L-ai dat acum doua saptamani pe o sticla de vin. Caiet nici atat. Cine dracu scrie la orele bosorogului ala avorton?

Trecut de si jumate si inca nu-ti gasesti locul. Te plimbi de colo-colo ca un clovn in calduri. Nici macar nu observi ca ai uitat sa te imbraci. Te intorci in camera dupa ciorapi, bombanind intr-o engleza de balta despre rudele profului.

va urma…

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Close