Telefoane

Merita sa repari iPhone 6s Plus in 2020?

Companiile de telefoane mobile, Apple si Samsung sunt unele dintre cele mai bune alaturi de Huawei. Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon si nu esti fan infocat al telefoanelor de la Apple sau al telefoanelor de la Samsung, este destul de greu sa te decizi in privinta marcii, apoi a modelului de telefon pe care sa il cumperi. Atunci cand esti fan al Iphone-urilor sau al Samsung-urilor, decizia este destul de simpla. Totusi cele doua marci sunt destul de diferite, nu doar ca au alt sistem de operare, dar au si alte diferente destul de vizibile. Pentru a-ti usura decizia, in randurile de mai jos voi prezenta cateva diferente intre cele doua marci. 

Prima diferenta vizibila este chiar pretul. Pana acum, telefoanele de la Apple erau mai scumpe, doar ca anul acest rolurile s-au cam inversat, iar seria S20 de la Samsung este mai scumpe decat seria Iphone 11. Atunci cand un telefon este scump si eventualele reparatii vor fi scump. Adica, o inlocuire a sticlei la Samsung Galaxy S6 va fi mai ieftina decat o schimbare a display-ului la Iphone 6S Plus

Alta diferenta este referitoare la design. Iphone-urile sunt ceva mai elegante, iar de cand s-a lansat Iphone X, a adus un plus elegantei pentru ca nu mai exista butonul fizic Home. Si telefoanele de la Samsung incepand cu S8, nu mai au butonul Home si sunt ceva mai elegante, dar nu mai elegante decat Iphone-urile, asa ca la acest capitol castiga Iphone-urile. 

Durata de viata a bateriei nu a fost niciodata punctul forte al Iphone-urilor, dar telefoanele de la Samsung au o durata de viata a bateriei destul de lunga, poate rezista chiar pana la 3 zile. Desi, noile modele de la Apple au cateva imbunatatiri, Samsung castiga.

Cand vine vorba despre rezistenta, Iphone-urile nu sunt si nici nu au fost prea rezistente la socuri, asa ca daca scapi un Iphone este posibil fie sa ai zgarieturi, fie sa se sparga ecranul, in functie de soc. La Samsung o cazatura minora nu este fatala asa cum este la Iphone, ceea ce inseamna ca tot Samsung castiga. 

Camera foto a reprezentat mereu un avantaj pentru Iphone-uri, fotografiile realizate cu acele camere sunt mai bune decat cele realizate cu Samsung. Si cele de la Samsung sunt modificate si realizeaza poze bune, dar mai bune sunt cele de la Iphone. Castigatorul este Iphone. 

Memoria este cea care echilibreaza balanta, pentru ca ambele companii au telefoane cu memorie mai mica si alte modele cu memorie mai mare. 

Prin urmare, daca poti sa renunti la o durata lunga de viata a bateriei, la rezistenta la socuri si esti dispus sa cheltui mai mult pe un telefon, poti sa alegi Iphone. Daca poti sa renunti la o camera ceva mai buna si la un design putin mai elegant si vrei sa cheltuiesti mai putini bani, poti sa alegi Samsung. 

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close