Consultanta

Firme de Software Romania

Liste Firme Software Romania

Firme care realizeaza jocuri si aplicatii ce pot fi folosite pentru promovarea afacerii unei companii. Baze de data cu o serie de programatori care lucreaza ca si freelancer si care poate oferi servici de IT din cele mai variate si la preturi rezonabile.

Avand in vedere ca in curand atunci cand se va cauta expresie Firme de Software in Romania se va gasi aceasta si alte platforme pe prima pagina atunci diverse companii care ofere servici de cloud computing, concepere de  jocuri si aplicatii pot promova produsele si servicile prin intermediul acestei platforme. Orice companie atunci cand doreste se apeleze la serviciul unui programator sau companie  de Soft din orice tara in primul rand cauta pe internet o expresie de care depinde aceasta afacere.

Din aceste motive ocompania care actioneaza in aceasta arie de ativitate ca sa poate avea credibilitate trebuie sa se gaseasca pe prima pagina in top 5.

Daca acest lucru nu se intampla atunci indiferent de ce solutie ar putea sa ofera companie respective, cat de buni ar fi programatorii ar avea insa nu ar avea nici un pic de credibilitate. Din aceste motive primul lucru pe care o firma de Software din Romania trebuie sa faca este sa fie de gasit pe prima paginaatunci cand se cauta o astfel de expresie.

Se spune ca cea mai vorbita limba la Microsofoff in Statele Unite este Romania si tocmai deacea probabila ca o recunostinte pentru acest lucru Microsoft are o filiala in Romania este

Intr-un articol prezentat in ziarul financiar ne arata  top 50 a celor mai mari companie de software  in articole ne spun ca orasul Cluj ste vazut ca un pol de atractie pentru aceasta industrie

Lupta pentru o pozitie de top la expresie

Firme de software Romania este una care se da pe viata si pe moarte.

Daca se face o cautare se va vedea ca se obtine un numar de peste 4,8 milioane de rezultate.

La data de 27 Mai am  decis sa intru  in aceasta lupta ca sa pot demonstra la conferinte  pe care le vor organiza la Mamaia si la Poiana Brasov cat de greu este uneori ca sa poti atinge chiar pozitie de top 30 si cat de mult timp poate dura.

Avand in vedere ca atunci cand se cauta expresie Firme de Software Romania se gaseste un cont de Facebook pe care il am lansat in top 3 iar acest rezultat a fost obtinut cu doar 3 like am decis sa prezinte acest rezultat in carta recordurilor pana acum Romania a fost vazut ca o tara de hoti si cercetatori Datorita o astfel de imagine cel putin 5 surse de venituri externe a Romania de ani de zile nu functioneaza.

Din aceste motive o asociere a Romaniei cu stinta digital prin intermediul unui rezultat prezentat in carte recordurilor ,atunci de la imagine de tara de hoti si criminal Romanii vor fi priviti ca profesionisti care tine pas cu stinta si tecnologia.

Cu aceasta ocazia Romania va fi asociat in carta recorduri cu ceva care din de industria software, stiinte digitale etc…

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close