General

Filtre HEPA

Astazi, pe piata sunt mai multe tipuri de filtre HEPA, insa filtrele originale vor afisa cu siguranta performantele si eficienta inmaterie de purificare a aerului pe ambalaj, fara niciun fel de retinere. La alte filtre asemanatoare, chiar daca sunt denumite de tip HEPA, nu veti intalni aceleasi standarde in materie de eficienta.

Totodata, recomandarile producatorului in ce priveste operatiunea de schimbare a filtrelor trebuie urmate cu strictete, pentru a ne asigura de cele mai bune performante ale dispozitivelor pe care le folosim. Prin urmare, daca in casa dumneavoastra exista predispozitie pentru acumularea de praf, aveti animale de casa ori suntet expusi la orice alti factori alergeni, atunci filtrele HEPA trebuie schimbate mai des decat este, in medie, recomandat pe ambalajul producatorului. La unele dispozitive, filtrul HEPA original este costisitor de inlocuit, insa beneficiile pe care acesta le aduce, de multe ori, sunt mai mari decat costurile.

De aceea, este o idee binevenita sa schimbi filtrele ori de cate ori este nevoie, fara sa astepti ca acestea sa fie supraincarcate. Mai mult chiar, atunci cand mergeti sa cumparati un filtru pentru aparatul dumneavoastra electrocasnic, nu ar fi rau sa cumparati si unul de rezerva, pe care sa-l aveti tot timpul la indemana, in caz de nevoie. Trebuie doar sa retineti numele producatorului si locatia la care puteti gasi unul care sa se potriveasca. Restul e floare la ureche.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Close