General

Cum sa faci atragator holul de la intrare

Chiar daca aveti o afinitate deosebita pentru designul interior, sunt sanse ca holul de la intrare sa fie una dintre cele mai neglijate zone din casa ta. Nu te da batut. Pur si simplu acesta nu este primul loc care iti vine in minte atunci cand te gandesti la infuzarea spatiilor cu lucruri frumoase. E prea mic pentru a gazdui canapeaua la care visezi. E doar spatiul prin care treci ca sa ajungi in alte camere din casa ta. Dar exista totusi o multime de motive pentru a investi un pic mai multa atentie aici.

Fara un loc adecvat pentru a pune geanta, cheile si pantofii, esti predispus sa alergi printr-o jungla plina de tot felul de lucruri de fiecare data cand vii acasa. Ca sa nu mai vorbim de disputa cu enervantul joc “Unde-mi sunt cheile?” de fiecare data cand pleci. Pe partea estetica, intrarea este primul loc pe care-l veti vedea atunci cand veniti acasa. Acesta ar trebui sa va introduca in sanctuarul vostru, nu sa-ti cauzeze un atac cu dezordinea. Din fericire, va puteti ocupa de ambele probleme in acelasi timp cu decorul corect.

Organizarea este cheia. Fa un obiectiv din a transforma holul intr-un loc ultra-organizat, care este intotdeauna gata sa detina elementele pe care le duci atunci cand vii acasa si pe care-l vei gasi un spatiu atragator, care sa te imbie de fiecare data cand deschizi usa.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Close