Casa si gradina

Ce este un brad de Craciun?

Bradul de Craciun este o traditie crestina. Este obisnuit ca o familie crestina sa decoreze un brad in timpul Craciunului, in decembrie. Serveste ca decor in casa sau in apartament, langa perdea, iar cadourile de la Mos Craciun pot fi asezate dedesubt. Aceasta este una dintre cele mai bune modalitati de a intra in spiritul Craciunului!

Brad de Craciun alb original: mic si economic, la mai putin de 400 de lei

Bradul de Craciun alb, care va va aminti de zapada care cade afara, este unul dintre cei mai buni brazi de Craciun moderni, conform testelor comparative. Acesta este un brad de Craciun entry-level, potrivit pentru apartamentele cu decoratiuni minimaliste sau neimpodobite.

De asemenea, se potriveste perfect in toate spatiile de locuit mici. Cu o inaltime de 120 cm, acest mic brad alb este simplu, dragut si nepretentios. Perfect pentru a accentua decoratiunile, mai mult decat bradul in sine. Pe scurt, un model de brad de Craciun adaptabil la camere mici, care iti va umple casa la fel de mult ca si portofelul! Deci, puteti sa va aduceti spiritul sarbatorilor in casa fara sa cheltuiti enorm de multi bani pe brad.

Forma unui brad de Craciun

Conform testelor comparative, forma unui brad de Craciun este, de asemenea, un criteriu variabil. Desi la prima vedere poate parea o chestiune pur estetica, aceasta este, de asemenea, un aspect important. Luati in considerare forma si designul bradului de Craciun si tineti cont de faptul ca nu toti brazii se potrivesc in fiecare colt al casei. Alegeti in functie de locatie.

Materiale unui brad de Craciun

Conform opiniei expertilor si a testelor comparative, atunci cand va cumparati bradul de Craciun, materialele de fabricatie (daca sunt artificiale) sunt de cea mai mare importanta in alegerea voastra. Cei mai multi brazi artificiali sunt fabricati din clorura de polivinil (PVC) sau polietilena, ambele fiind materiale plastice. Calitatea bradului, precum si realismul, sunt de obicei proportionale cu pretul. Cu cat bradul vostru seamana mai mult cu cel real, cu atat va costa mai mult.

Exista, de asemenea, brazi artificiali de Craciun din materiale mai putin traditionale, mai originale decat plasticul, si cu o calitate estetica mai inovatoare. Printre acestea se numara brazii de Craciun din lemn, dar si din spuma, pene, tesaturi tratate, metal, carton sau hartie.

Brad de Craciun european facut manual: materiale de inalta calitate

Bradul de Craciun este acoperit cu cristale de zapada, ceea ce va va pune in atmosfera de sarbatoare. Brad de Craciun acoperit cu cristale de zapada, realizat manual in Uniunea Europeana. Aspect natural uimitor! Dimensiuni: inaltime 180 cm, latime maxima de 100 pana la 110 cm – iar brazii sunt disponibili in diferite dimensiuni: 150, 180 sau 220 cm.

Foarte usor de asamblat, frunzis gros si dens, ideal pentru decoratiuni usoare sau grele. Fabricat din PVC de inalta calitate si de culoare verde inchis. Brad de Craciun de inalta calitate, aspect foarte natural si trasabilitate excelenta. Pentru cei care iubesc brazii naturali si au renuntat la ace!

Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close