General

Carti vizita tip brosura

Spre deosebire de cartile de vizita standard, designul acestui nou produs de marketing presupune o dimensiune dubla, pliata in doua, astfel ca la prima vedere avem o carte de vizita standard, insa cand o desfacem, gasim mai multe informatii.

Din afara, atat pe spatele, cat si pe fata cartii de vizita tip brosura se regasesc numele tau si informatiile de contact. Poti chiar afisa acelasi design pe ambele parti, asa incat sa fie intotdeauna disponibila, indiferent de modul in care o persoana poate sa o plasze in suportul de carduri.
Interiorul acestei carti de vizita inovatoare iti ofera insa un spatiu complet, pe care il poti folosi pentru a prezenta beneficiile companiei tale, ofertele si pentru a convinge potentialul client ca esti persoana pe care o cauta si de care are nevoie.

Cartile de vizita unice devin la fel de comune in lumea afacerilor ca si pietrele pe o plaja. Exista un comercinat care chiar are carti de vizita sub forma de marioneta pentru deget, de exemplu. Dar iti doresti doar o carte de vizita cu o forma neobisnuita sau una care sa te ajute cu adevarat sa-ti vinzi produsele si serviciile? Daca nu ai inca o carte de vizita tip brosura, esteĀ  timpul pentru a schimba vechile instrumente de marketing. Avantajele sunt multiple, acestea fiind atat carti de vizita obisnuite, cat si un instrument eficient de marketing, care face o treaba excelenta in a-ti incuraja potentialii clienti sa apeleze la tine!

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Close